Ювілей журналу Nova. Як це було

26 червня на території п'ятизіркового готельно-ресторанного комплексу City Holiday Resort & Spa 5 * в Києві відбулася закрита вечірка, а також феєричний концерт на честь ювілею глянцевого журналу "NOVA". У цей день ReserveHall відпочивали разом з ювілярами. Неперевершена атмосфера, смачні частування, елітні напої, красива локація City Holiday Resort & Spa 5 *, зіркові привітання і, звичайно ж, червоно-білі вбрання гостей ... все це додало святу особливого шарму і незабутні враження кожному гостю.

  

Журналу Nova 5 років

 

Коли, за місяць до бажаної дати, представники журналу звернулися до нас з проханням допомогти у виборі підходящої локації для їх свята і допомогти в організації п'ятирічного ювілею - ми з радістюпогодились, так як свята такого формату наш профіль і хобі, яке приносить масу задоволення! Завжди приємно радувати своїх клієнтів і, здається, у нас це вийшло і цього разу.

 

Організатори ReserveHall на святі у Nova на Першому діловому каналі

 

Літній майданчик з басейном готельно-ресторанного комплексу City Holiday Resort & Spa 5 * ідеально відповідав критеріям і запитам наших клієнтів. Більш того, з цим комплексом ми не раз співпрацювали і продовжуємо співпрацювати, використовуючи його для багатьох заходів, від весіль до новорічних корпоративів, а тому і цього разу віддали свою перевагу саме цій локації.

 

Організатори ReserveHall на святі у Nova на каналі Правда Тут

 

Літній, теплий вечір, запальна музика від приголомшливої Dj Nana, смачні закуски, приємні напої, ароматні кальяни від наших партнерів - компанії Делікатес +, посмішки гостей, зіркові привітання від ARMIA, SELFY, Єгора Грей, Олійника, Віталія Козловського, рок-групи Без обмежень, співачки Tayanna, торт і феєрверки ... яскравому журналу - яскраве свято!

  

Так що ще раз з ювілеєм, дорогі партнери "NOVA"! Процвітання вам і успіху! Ну і, звичайно, до нових зустрічей і нових феєричних свят!