Весілля в індустріальному стилі: 5 складових

Весільний тренд 2019 цікавий незвичним для нас industrial-стилем. Основними елементами декору при оформленні такого весілля будуть різноманітні металеві конструкції, цегла, бетон, і взагалі, промислова естетика. Звучить не зовсім привабливо? Дарма!

Насправді, ця концепція лише підкреслить ніжність ваших почуттів та закарбується своїм стилем у пам`яті гостей.

Отже, якщо плануєте весілля у сучасному міському стилі, який нікого не залишить байдужим, - орієнтуйтесь на п`ять основних складових:

1.     Місце проведення

2.     Декор

3.     Флористика

4.     Образ наречених

5.     Меню

 

Місце проведення

Ідеально відображає індустріальні настрої ресторан у стилі лофт. Також підійдуть стилізовані тераси на даху. Бажано, щоб на локаціїї переважували цегляні чи бетонні стіни, шкіряні та дерев`яні фактури, мінімалізм.

Якщо плануєте масштабне весілля з дуже великою кількістю гостей – варто розглянути варіанти проведення на теририторії зачиненого заводу, фабрики чи винокурні із залученням кейтерингу.

А можна зупинити вибір на просторій залі з мінімальним лаконічним оформленням і за допомогою декору перетворити на підходящий майданчик.

 

Декор

Декор має бути виважений та стилізований. Віддайте перевагу прямим лініям та простим геометричним формам. Ключовим в декорі буде певна «оголеність»: дроти, відкриті труби, відсутність скатертин та драпірування.

Окрему увагу варто приділити освітленню: лампи без абажурів, свічки, гірлянди, популярні зараз лампочки Едісона, неонові вивіски та прожектори – забезпечать святкову атмосферу.

В деталях мають переважати грубі фактури з металу, пластику, скла та необробленого дерева.

Кольори бажано обирати холодних відтінків (оливковий, зелений, синій, блакитний, сірий), хоча можна додати кілька контрастних і яскравих. Головне – баланс. Чудово підкреслять антураж прості вироби з міді чи бронзи.

Використовуйте та обігруйте промислові деталі: шестерні, залізні диски, все, що нагадує виробництво.

 

Флористика

Відмовтесь від класичних квіткових композицій. Основу складатиме, звичайно, зелень, яку можна урізноманітнити невеликими і не занадто яскравими квітами. Кімнатні рослини по типу кактусів та алое стануть родзинкою оформлення. Лише подбайте про безпеку гостей і не прикрашайте колючими легкодоступні місця. Надзвичайно стильно у оформленні виглядатиме мох або пальмове листя.

Доречним буде поекспериментувати із сухоцвітами, популярною зараз пампасною травою (кортадерією) та гілочками бавовни.

Зверніть увагу на сукуленти – вони якнайкраще підходять для озеленення індустріальних будівель. Флораріуми стануть знахідкою для завершення оформлення.

 

Образ наречених

Головний принцип створення образу молодят – мінімалізм. Тобто, якомога менше деталей і жодних надмірних прикрас.

Нареченій краще зупинити вибір на простому платті, без додаткових оздоблювальних елементів. Взуття відповідно підібрати однотонне, лаконічне, в сучасному стилі. Аксесуарів має бути мінімум, а прикраси можуть «перегукуватися»  з декором локації – бути металічними з геометричними формами. Довершить образ невимушена зачіска без складних конструкцій.

Щодо букету – зазвичай його роблять у білій кольоровій гамі, інколи додаючи сукуленти. Але можна використати контрастні кольори квітів і обов`язково додати певної «розтріпаності».

Нареченому, як завжди, простіше: однотонний костюм, зазвичай сірого кольору, стриманого фасону. Доповнювати краще звичайною краваткою, а не метеликом (пам`ятаємо про перевагу прямих ліній). Взуття можна обрати як класичне, так і дещо грубе.

 

Меню

Меню, по факту, може бути яким-завгодно. Головне, витримувати стилістику в оформленні та подачі. Звичайно, голубці у форматі індастріалу виглядатимуть не зовсім доречно, та навіть їх можна цікаво «обіграти».

Доцільними будуть страви з хосперу та грилю приготовані відразу при гостях. Грильовані овочі та соковиті стейки. Навіть можна дозволити подачу різноманітних бургерів. Усі вищезгадані страви варто подавати на дерев`яних дошках.

Окремо приділяємо увагу оформленню кенді-бару та весільного торту. Тут можна або зовсім обійтись без мастики(так звані, «голі торти»), або ж навпаки: використати мастику з відповідним кольором металу. Один з варіантів – зробити акцент на строгій геометричній формі.

Отже, головне – обрати стиль, в якому вам буде комфортно, а про відповідний ресторан для весілля подбає ReserveHall.