Ресторан для новорічного корпоративу 2019

З настанням осені у більшості компаній постає питання де і як провести новорічний корпоратив 2019 року. Адже найкращі ресторани для новорічної вечірки бронюють вже у вересні і чим довше відтягувати вирішення цього питання, тим складніше буде потім знайти вільну дату в бажаному закладі.

 

Для того, щоб було простіше обрати місце для проведення новорічного корпоративна 2019, давайте розглянемо різні типи закладів:

 

Заміські готельно-ресторанні комплекси для Новорічного корпоративу

Мабуть однією з найбільших переваг таких закладів є наявність великої власної території в районі лісової зони. У таких закладах присутнє відчуття свободи, а повітря буквально просочене лісовим сосновим ароматом.

 

Також у таких закладах є кілька ресторанів різної місткості і тематики, що дозволяє підібрати банкетний зал саме під свою компанію, за смаком і кількістю осіб. 

Ще одним плюсом є наявність готельних номерів. Це вирішує такі питання як: віддаленість від міста, непередбачувана зимова погода, наявність на святі іногородніх або іноземних гостей, та й просто втома після гучної вечірки. Головне забронювати потрібну кількість номерів заздалегідь.

Щоб ранок першого січня став приємним - на допомогу прийдуть лазневі комплекси та СПА процедури, які, як правило, так само присутні в заміських готельно-ресторанних комплексах.

Кілька прикладів таких закладів: Трипілля, Три мушкетери, Рестоград Імперія, Звіробій, Grand Admiral Resort& SPA, KIDEV.

 

Готельно-ресторанні комплекси в Києві для Новорічного корпоративу

Це відмінна альтернатива заміським комплексам, так якці заклади мають все те ж саме, що і заміські комплекси, тільки в межах міста Київ. Наприклад: Saperavi, Мисливський двір, Баккара, Софіївський Посад та ін.

 

Ресторани в київських готелях для Новорічного корпоративу

Переважно такі заклади обирають компанії, які хочуть поєднати святкування новорічного корпоративу з робочими моментами, конференціями тощо. Готелі мають по кілька ресторанів і конференц-залів. Іноземні та іногородні гості можуть розміститися в комфортабельних номерах. Для бажаючих поїхати після банкету - зручне місце розташування закладів і хороша транспортна розв'язка. Наприклад: Staro, Братислава, PresidentHotel, PremierHotelRus і ін.

 

Паб для новорічного корпоративу

Паб для новорічного корпоративу має свої особливості. Можна забронювати зал повністю і скласти свою розважальну програму, а можна забронювати тільки частина залу або навіть стіл, якщо компанія не велика. В останньому випадку теж є плюси, так як не потрібно думати над розважальною програмою, тому що її найчастіше надає заклад. І, звичайно, невід'ємною частиною таких закладів є пиво.

Для святкування новорічного корпоративу в пабах Києва можна розглянути такі варіанти як: ВeerHouse, BeerЖа, Vdocky Grand Pub, CITY PUB, GOGOL PUB... Для особливих цінителів і любителів Пива в Києві є паби-пивоварні, де в асортименті представлений великий вибір пива власного виробництва. Наприклад, "Проходимецъ", НАЖИВО.

 

Ресторан для проведення новорічного корпоративу

У Києві є безліч різних за тематикою, кухнею, розважальною програмою, місткістю ресторанів, які теж варто розглянути для святкування новорічного корпоративу як великими, так і маленькими компаніями: Sorbonne, Prynada Ukrainian Cafe, Anzar, Велюр, Almondo Restaurant & Club і ін. Ресторани також можна закрити на спецобслуговування або забронювати частину залу чи стіл.

 

Вартість новорічного корпоративу 2019

Підібрати заклад за смаком і забронювати його можна прямо на сайті ReserveHall. Звертаємо вашу увагу на те, що ціни на грудень і особливо на новорічну ніч будуть значно вищими за звичайні ціни закладів. І вільних дат з кожним днем стає все менше. Тому варто поквапитися, щоб встигнути забронювати бажаний банкетний зал для новорічного корпоративу 2019. Консультанти Reservehall допоможуть зробити це швидко, якісно і абсолютно безкоштовно.