Весняне весілля 2019: 5 головних трендів для незабутнього весілля навесні

 

Весілля навесні має свої плюси і мінуси, але якщо молодята вже визначилися з датою церемонії в найромантичнішу пору року, то варто знати всі головні модні тенденції для організації весняного весілля в 2019 році.

 

Тренд №1: особливості весільного плаття

Кожна наречена, яка обирає весільну сукню, помітила певне повторювання тенденцій на стильних фото в інстаграм і в колекціях дизайнерів. Весільні сукні з вирізом "човник", або інакше "бато", вдячні своєю популярністю головній нареченій 2018 року Меган Маркл. Також герцогиня Сассекська відроджує моду на весільні тіари. Різноманітні банти, пишні рукава і блиск (як неймовірно яскравий, так і ледь помітний) можуть прикрашати модне весільне плаття навесні 2019 року. Окремої уваги заслуговує тренд на весільні комбінезони, який прийшов в Україну з Заходу. Американські та європейські модниці вже оцінили якими зручними можуть бути весільні комбінезони на виїзних церемоніях.

 

Тренд №2: квіти і флористика

Не втрачає своєї актуальності і прикрашання квітами банкету в честь весілля. Квіти можна використовувати в оформленні банкетного залу або шатра на виїзній церемонії, а також можна замовити особливу квіткову весільну президію, яка відмінно доповнить атмосферу весілля на природі. Популярні цієї весни круглі президії і арки різних геометричних форм. У букетах і бутоньєрках будуть особливо популярні жоржини, півонії і жовтець.

 

Тренд №3: модні весільні кольори весною 2019 року

Для організації банкету на честь весілля можна використовувати в оформленні один з модних кольорів 2019 року. Після декількох років використання пастельних тонів свіжим подихом вриваються в оформлення весіль яскраві і соковиті кольори - бордовий, бірюзовий і смарагдовий. Такі кольори для елементів декору, посуду, навіть суконь подружки нареченої будуть відмінно гармоніювати з молодою весняною зеленню на виїзній церемонії.

 

Тренд №4: запрошення і весільний брендинг

Все більшої популярності набирають унікальні запрошення і нестандартний весільний брендинг меню, вивісок, серветок та іншого. Наречені замовляють весільний брендинг у відділах нестандартних канцелярських товарів. Монограми на тортах або прикраси бару на виїзній церемонії зроблять ваше весілля дійсно унікальним, тому вам потрібно обрати хорошу компанію, що надає послуги кейтерінгу. Сильні компанії в сфері кейтерингу мають можливість прикрасити своє обладнання під ваш стиль весілля і створити саме те оформлення торта, яке вам потрібно.

 

Тренд №5: незвичайна подача їжі і напоїв

Окремої уваги заслуговує банкетне меню для весілля навесні. Пари стають більш креативні, обираючи мальовничі виїзні церемонії, що особливим чином позначається на виборі їжі. Тепер кейтеринговим компаніям важливо зуміти створити не просто банкет, а незвичайний фуршет, в якому окремий бар присвячений одному виду продуктів, наприклад, бар з морепродуктами. Їжа і напої повинні подобатися в першу чергу вам і вашим гостям, тому можна подати улюблені страви в стильному оформленні.

Модні тренди для весілля в 2019 році мають свої правила і закономірності, але всі вони спрямовані на те, щоб зробити кожне весілля по-своєму унікальним і незабутнім.